WERKWIJZE

Hoe...

Het doel van Middendorp Consultancy is om de ondernemer te ontlasten en verder te helpen. In mijn optiek is dit alleen mogelijk wanneer beide partijen dezelfde taal spreken. De hieronder benoemde kernwaarden zijn voor mij daarom van groot belang tijdens de uitvoering van een opdracht.

Geen langdurige keuzemenu’s, volle agenda’s of verwarring welke persoon je nou als laatste hebt gesproken. Middels ‘normale en duidelijke taal’ zullen wij in gesprek gaan over het probleem om deze vervolgens concreet te krijgen en op te lossen.

Ik sta graag klaar voor mijn klant en ben goed te bereiken via meerdere kanalen (WhatsApp, E-Mail, Telefonisch) zodat mijn klant zo efficiënt mogelijk een oplossing kan genereren voor het betreffende probleem.

Ik  begrijp maar al te goed dat elke ondernemer veel op zijn bordje heeft en in principe van alle markten thuis behoort te zijn. Alle uitkomsten zullen zo praktisch en behapbaar mogelijk worden uitgedragen zodat het werkbaar blijft voor iedereen.

Geen kleine lettertjes en verborgen kosten. Voor beide partijen zal helder zijn wat de kosten zijn voor welke activiteiten. Daarnaast zal er transparantie zijn over de mogelijkheden van Middendorp Consultancy, wat kán dat kan, en anders niet.

Tarieven

Hoe je het ook wendt of keert, uiteindelijk wil iedere ondernemer de hoogste kwaliteit voor het laagste tarief. Om voor iedere ondernemer kwalitatieve HRM toegankelijk te maken houd ik mijn tarieven graag laag. Betaal per uur of koop vooraf uren tegen een gereduceerd tarief.

€ 60,- ex BTW

voor € 550,- Ex BTW

voor € 1000,- Ex BTW

Plan een afspraak

Graag kijk ik gezamenlijk met jou wat ik kan betekenen voor jouw onderneming, dit doe ik het liefst face-to-face.